Claas CLAAS Lexion 670 kombajn

• Palivo
  • CLAAS Lexion 670 kombajn, r.v. 2011, 287 kW, 4000 mtH, namlátené hektáre cca 8000, lišta 7,5m vario, s repkovou výbavou, výbava: rozmetač plev, quantimeter, mapovanie výnosov, laser pilot. kombajn je vybavený aj s kukuričnou výbavou na zber kukurice. Motor C13 caterpillar, žiadne vypalovanie výfukových plynov, žiadne adblue, v tomto roku mlátil cca 400ha, predsezónna príprava bola v hodnote cca 20.000eur, s TP a TEČ, stroj pracuje - obhliadku stroja si je potrebné vopred dohodnúť !!! CENA 119.000 EUR + DPH možnosť dokúpiť : 8 riadkový sklopný kukuričný adapter claas conspeed linear rok výroby 2013.nová cena 35.000 eur bez dph 8 riadkový slnečnicový adapter NAS rok výroby 2015. predajná cena 20.000eur bez dph

• Palivo
    • Ročník /2011