Toyota Landcruiser 200 4,5 V8 D4D VIN 024

• TOYOTA LAND CRUISER 200 4,5 V8 D4D, r.v. 2/2010, 172639 km, automat, 4461cm3, 210kw, diesel, Alarm, EBD/EBV, Posilňovač riad., ABS, ESP(VDC), Airbag 10X, ADS, DSC(DTC), Brzdový asistent(BAS), Indikátor straty tlaku v pneumatikách, El. predné a zadné okná, Elektricky nastaviteľné sedadlá, El. zrkadlá, CD menič, Automatická dvojzónová klimatizácia, Rádio/CD/DVD, Vyhrievané predné sklo, Multifunkčný volant, Vzduchové odpruženie podvozku, Ostrekovače svetlometov, Imobilizér, Navigačný systém, Strešný nosič, Tempomat, Kožený interiér, Tónované sklá, Vyhrievané predné sedadlá, Fólie, Dažďový senzor, Parkovacia kamera, Parkovacie senzory vzadu a vpredu, Bluetooth, kúpené v SR, 2x kľúč, cena: 28900€ s DPH , možný odpočet DPH

• Objem 4461 cm3
    • Ročník 2/2010