Peugeot Boxer 2,0 BLUEHDI 160 EURO 6 manuál VIN 006

• Prevodovka Manuál (6 st.)
  • PEUGEOT BOXER 2,0 BLUEHDI 160 r.v. 11/2018, EURO 6, 347654 km, 1997 cm3, 120 kW, manuálna prevodovka 6 st, 3 miesta na sedenie, klimatizácia, palubný PC, 2x elektrické okná, ABS, SERVO, ASR, radio + CD, bluetooth, multifunkčný volant, tempomat, váha: 2.239 kg, celková hmotnosť: 3.500 kg, rozmery ložnej plochy D- 3,87m, Š-1,86, V-1,90m, Batérie sú opotrebované, je potrebné si priniesť vlastné alebo kúpiť nové. Batteries are so damaged, that you have to bring your own or you can buy here new ones. CENA: 10.680,-EUR s DPH možný Odpocet DPH 15.11.2022

• Prevodovka Manuál (6 st.)
    • Objem 1997 cm3
    • Ročník 11/2018