Volkswagen T5 Transporter TDi vozidlo Rýchlej zdravotnej pomoci VIN 824

• Prevodovka Manuál (6 st.)
  • VOLKSWAGEN TRANSPORTER T5 2,5 TDi vozidlo Rýchlej zdravotnej pomoci, r.v. 12/2004, 266881 km, EURO 3, 2461cm3, 96kw, diesel, manuál 6 rýchlostný, 5 miest na sedenie, 1x lôžko, možnosť dokúpiť kompletné záchranárske vybavenie, transportná technika - lehátka s rôznou nosnosťou polohovateľné, kardio kreslo, transportné kreslo, schodolez, transportná plachta, backram, scubram, vákuový matrac, diagnostické vybavenie - monitor, defibrilátor, umelá pľúcna ventilácia, injekčný dávkovač, cena: 4500€ + DPH 1. Fonedoskop = 9,- € 2. Peán univerzálny = 5,- € 3. Rock doska - BACK BOARD = 390,-€ Fixačné popruhy – upínacie pásy = 90,-€ Fixátor hlavy= 50,-€ 4. SCUB RAM = 490,- € 5. Resuscitator PVC - ambuvak silikónový= 90,- € 6. Dlaha set – AL/ neopren= 249,- € 7. Vyslobodzovacia vesta= 190,- € 8. Laryngoskop set= 210,-€ 9. Arwey set= 120,-€ 10. Injekčný dávkovač= 490,-€ 11. Lekárska brašna= 140,-€ 12. Odsávačky SPENCER= 180,- € 13. Odsávačky DEVILBISS= 450,-€ 14. ZOLL defibrilátor= 4500,-€ 15. Umelá plúcna ventlácia – transportný set=2900 € 16. Plúcny ventilátor Spencer= 2500€ 17. LIFEPAK 12= 4900,-€ 18. Vakuový matrac + pumpa= 390,-€ + 105,-€

• Prevodovka Manuál (6 st.)
    • Ročník 12/2004